Forum Głogowskie Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom AMICUS Strona Główna

Głogowskie Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom AMICUS

Zasady Przyjmowania zwierząt do Schroniska Wróblin Głogowski

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Głogowskie Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom AMICUS Strona Główna -> Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Głogowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Bea
Drugi po Bogu

Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 91
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Głogów

PostWysłany: Sob 13:23, 23 Lip 2011    Temat postu: Zasady Przyjmowania zwierząt do Schroniska Wróblin Głogowski

Pozwalam sobie wkleić wypowiedź jednej z osób związanej ze schroniskiem w sprawie zasad przyjmowania zwierzaków bo mam wrażenie że niektóre pretensje czy przykre słowa w związku np z odmową przyjęcia zwierzaka do schroniska Wróblin Glogowski biorą się stąd że ludzie nie wiedzą że istenieją ZASADY na jakich takie zwierzaki mogą być przyjęte właśnie do konkretnego schroniska:

Wszystkie psiaki i koty przebywające w schronisku są utrzymywane z pieniędzy kasy miejskiej (czyli z pieniędzy głogowian, a konkretnie z ich podatków). Umowa została podpisana z Urzędem Miejskim na konkretnych warunkach, a mianowicie do schroniska są przyjmowane tylko i wyłącznie psy z Głogowa i gmin, które podpisały umowę z Urzędem Miejskim w Głogowie (czyli Rawicz i Żmigród) i płacą za utrzymanie psów w schronisku pieniądze do kasy miejskiej. Pretensje należy mieć nie do schroniska, lecz do gminy,(....), ponieważ ustawowy obowiązek opieki nad bezdomnymi zwierzętami spoczywa na gminie,(...)

Schronisko czynne jest codziennie 16:30-19:30, sob,nd, święta 13:00-16:00

Jesli coś się zmieniło to proszę mnie poprawić

Tel 667-966-567

Mam nadzieje że ta osoba nie ma nic przeciwko temu Zawstydzony

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Bea dnia Sob 13:25, 23 Lip 2011, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Strona 1 z 1

Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo